leerstudio kwadralfa

0498 16 59 50

Referenties

 

Eddy, papa van Sander, van 33% naar 73%, beloftevoetballer bij Sporting Lokeren

Een tijdje geleden ging bij onze oudste zoon plots het wiskundelicht uit.

Terwijl hij voordien nooit echt problemen had, kwam hij met het examen plots met een zwaar tekort voor de dag: 33%!

We hadden zijn interesse in wiskunde wel zien afzwakken maar dit was ronduit dramatisch. In onze zoektocht naar hulp kwamen we bij kwadralfa terecht.

Hoewel het verzet van onze zoon groot was, stemde hij na een korte kennismaking toch toe, bijles te nemen.

Door Geerts enthousiaste, ongedwongen, losse manier waarop hij met het vak wiskunde omging, verdween het verzet vrij snel.

Geert gaf volop tips, gaf voorbeelden van andere studiemethodes. Hij zorgde ervoor dat onze jongen zijn eigen manier van wiskunde studeren ging ontwikkelen. Wiskunde was geen opdracht meer, onze zoon herwon zijn vertrouwen in eigen kunnen.

Geert begeleidde hem tot net voor de examens. Ziezo, zei hij, die kerel kan zo'n 70% halen, wat ons de wenkbrauwen toch liet fronsen. Onze zoon studeerde hard en kwam breedlachend z'n rapport tonen: 73%. Sander zit nu in het 6e jaar Economie,

en wil volgend jaar aan de universiteit gaan studeren.

Hij voetbalt nog steeds, zo'n 6 trainingen per week, bij de beloften van Sporting Lokeren. Bedankt Geert!

Mony, psychologe Zonnewende, natuurlijke flair om te motiveren

Als begeleidingstehuis Bijzondere Jeugdzorg waren wij reeds lange tijd op zoek naar iemand die onze jongeren kon helpen met studiebegeleiding. Dit was geen eenvoudige opdracht. We zochten een allround persoon. Iemand die zowel lagere school kinderen als jongeren uit het middelbaar, uit alle mogelijke richtingen (ASO, TSO en BSO), kon ondersteunen. Daarnaast was het belangrijk dat deze persoon overweg kon met onze jongeren die omwille van problemen thuis, tijdelijk of langdurig, uit huis wonen. Zo zijn we via via, want zo gaan deze dingen nu eenmaal in het leven, in contact gekomen met Geert.

Vanaf de eerste dag was het duidelijk dat Geert de pedagogische capaciteiten en een natuurlijke flair heeft om ook onze jongeren te motiveren en enthousiast te krijgen voor naschoolse taken (huiswerk, leren). De jongeren vinden de bijlessen leuk en ‘meester Geert’ ‘nen toffen’.

De begeleiders vinden deze extra ondersteuning waardevol en aanvullend op hun begeleidingswerk.

‘Meester Geert’ is ondertussen al een begrip geworden op Zonnewende.

 

Mony Dekeuninck

Psychologe

Begeleidingstehuis Zonnewende

Marijke, mama van Fleur, 2e middelbaar, ook voor andere schoolvakken opmerkelijk betere punten

Niks dan lof voor de begeleiding van kwadralfa.

Fleur (2e Moderne) behaalt nu mooie cijfers en dat komt zeker en vast doordat Geert haar joviaal en speels op sleeptouw weet te nemen.

Bovendien kijkt ze iedere keer weer blij uit naar de bijles.

Niet enkel voor wiskunde is ze erop vooruit gegaan, ook voor de andere schoolvakken behaalt ze opmerkelijk betere punten.

De leermethode die kwadralfa aanbiedt werpt zijn vruchten meteen af!

Doe zo verder.

Hugo, papa van Lore, 5e jaar Economie, snelle vooruitgang en juiste methodiek

Het is opmerkelijk hoe Lore (5e jaar Economie) snelle vooruitgang boekt voor het vak wiskunde!

Ook op het vlak van studeren in het algemeen, heeft mijn dochter dankzij kwadralfa de juiste methodiek te pakken.

Dank u wel kwadralfa

Els, mama van Thomas en Elke, stapje voor stapje vertrouwen geven, op een humoristische manier, fiere snoetjes

Ik ben mama van een zoon (12) en dochter (17) die helaas niet geboren zijn met een wiskundeknobbel…

Toen ik Geert leerde kennen en hem enthousiast hoorde vertellen over zijn leerlingen en bijlessen, aarzelde ik dan ook geen seconde om mijn kids aan hem toe te vertrouwen. Kinderen of jongeren die problemen hebben met een bepaald vak, hebben op den duur ook geen zelfvertrouwen meer en zijn bang van alles wat met dat vak te maken heeft. Dat was bij mijn kinderen niet anders. Geert voelt echter heel goed aan hoe hij kinderen kan motiveren en hoe hij ze stapje voor stapje weer vertrouwen kan geven. Dit doet hij niet enkel door hen wiskunderegels uit te leggen maar ook door hen aan te moedigen, hen zelf naar hun fouten op zoek te laten gaan en hen een fier schouderklopje te geven als dat ook lukt. Typisch voor Geert is de humoristische manier waarop hij dit allemaal doet.

Alles is overgoten met een relativerend, humoristisch sausje. En het werkt…

Zowel mijn dochter als mijn zoon vinden hem cool, maar belangrijker is dat ze voor hem een inspanning willen doen om een oefening voor te bereiden of om in het weekend vroeger op te staan om bijles te volgen. Hun fiere snoetjes als ze met een goede toets naar huis komen zijn bovendien onbetaalbaar!

Ik denk dat Geert voor zichzelf het perfecte evenwicht heeft gevonden tussen het uitleggen van wiskunde enerzijds en het stimuleren en motiveren van zijn leerlingen anderzijds. Een combinatie die werkt, als je het mij vraagt!

Jan en Tinne, ouders van Maxim, 2e jaar Handel, wiskunde is geen struikelblok meer, zelfzeker en gemotiveerd

Proficiat aan kwadralfa, dankzij de aangeleerde werkwijzen, behaalt onze zoon Maxim in zijn tweede jaar handel goede cijfers. Wiskunde is nu voor hem geen struikelblok meer, hij is zelfzeker en gemotiveerder dan tevoren. Prima werk, bedankt!

Ilse, mama van Margot, 6e jaar Humane, geen schrik meer voor een toets wiskunde, 7/7 ondersteuning in de prijs inbegrepen

Mijn dochter zit in haar laatste jaar Humane Wetenschappen. Sinds Geert haar begeleidt, heeft ze geen schrik meer om een toets wiskunde af te leggen.

 

Niet alleen de begeleiding op zich is kwaliteitsvol, gemoedelijk en functioneel, ook de begeleiding voor en na de lessen is super! De bijles stopt niet als Geert hier is verdwenen! Zo kan Margot op om het even welk uur 's avonds en in het weekend bellen naar met vragen.

Hier wordt niks voor aangerekend, al deze service is inbegrepen in de prijs van de bijles!

 

Ook krijgt ze regelmatig extra oefeningen via mail, die dan verbeterd worden en telefonisch besproken.

Via het maken van foto's met haar telefoon, verstuurt ze haar opgeloste oefeningen naar kwadralfa.

Dezelfde avond nog wordt ze dan gebeld en worden haar antwoorden besproken.

 

Fantastisch! Wij zijn enorm tevreden met deze aanpak, groetjes, Ilse

Patrick, papa van Jens, deze opvolging is nergens anders te vinden

Een echte aanrader! De manier waarop Jens wordt opgevolgd is nergens anders te vinden.

Ik overweeg om hem dit jaar ook in te schrijven voor de vakantie van kwadralfa aan zee.

Alvast dank voor de prima ondersteuning en PROFICIAT Geert!

Stijn, papa van Timo, professioneel engagement, telefonisch beschikbaar voor hulp tussendoor

Zeer professionele begeleiding met enorm veel overgave en engagement van de lesgever,

ook na de lesuren op ieder moment klaar om telefonisch te helpen.

Knappe website trouwens!

Liam, deelnemer kwadralfa@sea, 6e middelbaar, wiskundestage Oostduinkerke was een zeer plezierige week, ik heb ervan genoten

Vorig jaar schreven mijn ouders mij in voor het "wiskundekamp" van kwadralfa in augustus.

Toen ik dat te horen kreeg, dacht ik "wiskunde op vakantie? hoe saai" Ik had er dus echt niet veel zin in.

Maar achteraf bekeken was het een zeer plezierige week, veel beter dan ik had verwacht!

Er was veel afwisseling, ik leerde heel wat trucjes die wiskunde makkelijker maken en ik kwam ook te weten hoe ik moest leren. Deze manier van leren gebruik ik dit jaar, ik zit nu in het 6e middelbaar en met de leermethode die ik toen leerde kennen behaal ik nu veel tijdswinst en ook betere punten voor alle vakken.

Ook voor wiskunde gaat het nu een stuk gemakkelijker, omdat ik een stuk van de leerstof al tijdens de vakantie heb gezien. De kleine groep en de persoonlijke begeleiding waren ideaal. De ontspanning tijdens het kamp was ook wel tof en afwisselend: pretpark, zwemmen, de sport, het spel met de casino-jetons, de filmavond, en de doldwaze gekke momenten en grappen van Geert zorgden ervoor dat ik genoten heb van die week aan zee.

Het domein Ter Helme, waar we verbleven was ook zeer aangenaam, proper, rustig en lekker eten, echt vakantie dus. Bedankt voor de toffe week Geert.

Marianne, mama van Brent, wiskunde was een onoverkomelijk probleem, nu weer mooie punten en interesse in het vak

Vorig schooljaar bleek Wiskunde voor Brent een onoverkomelijk probleem: een wirwar van leerstof waar hij kop noch staart aan kreeg.

De leerkracht Wiskunde had hem volledig afgeschreven als iemand die nooit wiskunde zou begrijpen. Gevolg: demotivatie en een gevoel van "ik kan niks"...

Nog voor de juni-examens schakelden we kwadralfa in en we zagen al meteen een duidelijke verbetering. Brent nam vervolgens deel aan het kwadralfa-wiskundekamp, eerst met gezonde tegenzin, maar dit jaar heeft hij zélf al gevraagd om opnieuw te mogen deelnemen!

Dat zegt genoeg over de kwaliteit van het kamp:een fijne mix van stevig leren (wiskunde en "leren leren") en leuke activiteiten.

Brent zit nu in het 3e jaar Humane Wetenschappen en de resultaten blijven niet achter. Brent haalt mooie punten, heeft weer interesse in zijn schoolvakken en

gaat opnieuw graag naar school. Bedankt Geert voor je ondersteuning en motivatie!

Wouter, papa van Jarne, unieke leermethode, in plaats van vijven en zessen haalt Wouter nu gemiddeld 8 op 10

Dankzij de unieke leermethode die kwadralfa aan Jarne uitlegde, studeert hij véél liever en vlotter. Bovendien behaalt hij nu in plaats van vijven en zessen, eerder een gemiddelde van 8 op 10! Dank u wel voor de prima hulp, jullie methode is een echte aanrader voor iedere scholier en student, mvg Wouter.

Koen en Ilse, ouders van Lander, 4e jaar Economie-Talen, high class coaching

De aangeboden handelingen tijdens "leren leren" sloegen bij Lander meteen in als een bom.

Het was onmiddellijk duidelijk dat Lander (4e jaar economie-talen) de smaak "eindelijk" te pakken had. We zijn enorm gelukkig dat we kwadralfa hebben ingeschakeld, alle tekorten op het rapport van Lander werden op die manier omgetoverd tot mooie resultaten van gemiddeld 70-75%.

Bijles krijgen betekent bij kwadralfa véél meer dan "bijles krijgen".

Velen bieden bijlessen aan online of in de vriendenkring, maar datgene wat kwadralfa aanbood aan Lander, was met niemand die het ooit probeerde te vergelijken, echt HIGH CLASS coaching.

 Wij kunnen enkel en alleen trots en tevreden iedereen die er nood aan heeft, adviseren om hier aan te kloppen, bedankt!

 

Hilde, mama van Yenthe, gouden tips, toewijding en flair, juiste leerpad

Wat ik als mama van Yenthe (16 jaar) wist dat ze kon, kwam er ook daadwerkelijk uit door jullie inspanningen, dank voor de gouden tips, de toewijding en de flair waarmee mijn dochter het juiste leerpad heeft gevonden. Proficiat!

Ik hoop dat nog heel veel jongeren dankzij jullie mogen ontdekken hoe het echt moet, vriendelijke groeten, Hilde.

Petra, mama van Silke, geen tekorten meer, dikke pluim voor leerstudio kwadralfa

Maanden na elkaar tekorten voor Frans, geen beterschap merkbaar, tot kwadralfa er zich in vastbeet.

Sindsdien behaalt Silke geen tekorten meer.

Dikke pluim voor jullie werking, groetjes Petra.

Nadine, grootmoeder van Roel, fantastisch

Met dank voor de fantastische begeleiding van Roel!

 

Wim en Sophie, ouders van Bram, veel zelfzekerder dan voordien

Kwadralfa zorgt ervoor dat Bram zich veel zelfzekerder voelt op school, dank u wel!

Tom en Rune, ouders van Jef, fantastische zomerstage, het tofste kamp ever

Jef beleefde een fantastische zomerstage wiskunde bij kwadralfa@sea. Hij noemde dit "het tofste kamp ever".

Volgend jaar wil hij zeker niet missen, jullie hebben een formule die smaakt naar meer, proficiat!

Sophie, studente handelswetenschappen UGent, uitbundige ondersteuning

Dankzij de uitbundige ondersteuning en coaching, lukt het vak statistiek voor mij eindelijk veel beter!

Dank u wel voor de goede zorgen.

Natasha, mama van Linde, boeiende tips, aan positiviteit gewonnen

Dankzij de boeiende tips van kwadralfa heeft mijn dochter Linde héél wat aan positiviteit gewonnen.

Hartelijk dank! Natasha

Frank, papa van Maxime (Handelswetenschappen UGent), van 2 en 3/20 naar 12 en 11/20, kwadralfa als ware zegen, aanrader+++

Voor Maxime was het wiskunde- en het statistiekdeel in haar richting Handelswetenschappen aan UGent (1e Bachelor) een zeer groot struikelblok.

Dit kwam omdat ze in het secundair weinig voorkennis had opgebouwd wegens weinig uren wiskunde per week.

Ondanks het nemen van bijlessen bij een ander bijleskantoor, slaagde ze niet in haar examens eerste en tweede zit.

Ze behaalde amper scores in de orde van 2 en 3/20!

Maxime moest deze vakken dus opnieuw doen en toen schakelden we Geert van leerstudio kwadralfa in.

 

Het moet gezegd dat de wekelijkse doorgedreven training die kwadralfa voorzag meteen vruchten afwierp, want het lukte Maxime nu wel om te slagen voor
wiskunde A in eerste zittijd met een mooie 12/20. Ook statistiek lukte haar in eerste zittijd dankzij de prima ondersteuning, zowel tijdens de bijlesuren, als tussen de lesuren vanop afstand (vlotte communicatie via het versturen van foto's).

Voor wiskunde B behaalde ze een sterke 9 in eerste zittijd, een score die ze met de hulp van kwadralfa  omboog naar een 11/20 in tweede zittijd.

 

Voor Maxime en ook voor ons was het ontdekken van leerstudio kwadralfa dus een ware zegen!

We wensen Geert dan ook enorm te bedanken voor de professionele aanpak, waarbij tonnen geduld en toewijding hebben gerendeerd!

 

Dank u wel Geert, zonder u was dit nooit gelukt! Als wij iemand moeten aanraden, dan hoeven we geen seconde te twijfelen!

 

Vriendelijke groeten, Frank.

U kunt zelf ook een referentie schrijven door onze contactpagina te gebruiken.

 

 

Leerstudio kwadralfa

Vlaanderenstraat 78

9000  Gent

 

Tel: 0498 16 59 50

 

email: leerstudio@kwadralfa.be

 

ond.nr. 0744 292 282

 

IBAN BE26 3631 1833 8929

Copyright 2013-2020 kwadralfa