leerstudio kwadralfa

0498 16 59 50

Over ons en onze filosofie

Positief stimuleren doet het zelfvertrouwen groeien

 

Het constant positief stimuleren en bejubelen van iedere kleine stap voorwaarts is ons

handelsmerk en de basis van groeiend zelfvertrouwen!

 

Geert Sarasyn, zaakvoerder

 

Van harte welkom in de wondere wereld van kwadralfa, een wereld waarin oprichter en

bezieler Geert Sarasyn (wiskundige van opleiding) aan iedere bezoeker, op een positieve, energieke en goedlachse manier, hulp tracht te bieden bij het aanleren, verwerken en begrijpen van wiskundige inhouden.

Deze kwalitatief hoogstaande bijles wiskunde wordt gegeven aan leerlingen van het lager en het middelbaar onderwijs, alsook aan hogeschool- en universiteitsstudenten in onze leerstudio in het hartje van Gent. Indien gewenst komen wij ook bij u aan huis.

 

Bijles en bijles zijn duidelijk twee!

Terwijl de meeste bijlesgevers zich louter zakelijk richten op het vakinhoudelijke en de gemaakte fouten corrigeren, gaat kwadralfa véél verder.
Bij kwadralfa staat het individu centraal, dat betekent dat we niet enkel inzetten op de leerinhouden, maar ook en vooral op het doen groeien van het zelfvertrouwen. Door het aanbieden van de juiste energieke vibes in de vorm van feliciterend taalgebruik, high fives en voortdurende aanmoedigende lichaamstaal, slagen we erin om iedereen die het nodig heeft dusdanig te motiveren, dat faalangst ofwel verdwijnt als sneeuw voor de zon, ofwel nooit de kans krijgt om de kop op te steken.

 

Als iemand iets nieuw moet aanleren, dan lijkt dat nieuwe soms een onhaalbaar verhaal, onhaalbaar omwille van de omvang of omwille van de schijnbare moeilijkheidsgraad.

 

Laat ons van de veronderstelling uitgaan dat iemand een weg van 1km moet afleggen om zijn doel te bereiken. Binnen onze overtuiging en filosofie zullen we het feit dat die persoon reeds 5m van de te voltooien weg succesvol heeft afgelegd in die mate bejubelen en in de verf zetten, dat de overige 995m met sprekend gemak naar binnen kunnen worden gelepeld.

 

Immers, door onze ultrapositieve aanpak zal het zelfvertrouwen een dermate grote boost hebben gekregen, dat wat overblijft als zoetekoek zal worden verwerkt.

 

Naast het wiskundig coachen, krijgt de filosofie van kwadralfa ook een verlengstuk in de vorm van een workshop leren leren. Tijdens deze 2 uur durende workshop brengt Geert Sarasyn een uitgebalanceerde presentatie vol komische momenten, citaten en voorbeelden op maat van zijn publiek. Tijdens deze grappige one man show wordt onder andere gewezen op hoe leuk studeren wel kan zijn, op de stoorzenders die het studeren kunnen dwarsbomen, op hoe een planning wonderen kan verrichten en op hoe iedere deelnemer individueel zijn studeeromgeving kan optimaliseren. Aansluitend wordt een kant-en-klare studiemethode aangeboden die zijn nut en diensten al meermaals heeft bewezen, een methode die we de naam kwadraleren hebben gegeven. Iedere deelnemer krijgt een duidelijk en werkbaar stappenplan en kwadraleert er dan op los. We oefenen de verschillende stappen in, waarbij vooral aandacht wordt geschonken aan het onderscheiden van hoofd- en bijzaak.

 

U merkt het, onze aanpak spettert van de goedlachse positieve energie en dat is nu net wat kids en jong volwassenen nodig hebben toch?

Belangrijk om weten is ook dat onze begeleiding niet stopt daar waar de meeste bijlesgevers wel stoppen, nl. op het einde van het bijlesuur.

 

Kwadralfa is terecht fier te kunnen zeggen dat iedereen die van onze les mocht genieten, nadien 7/7 bij ons terecht kan met vragen, struikelblokken, te verbeteren oefeningen, enz.

We bieden deze kwadra-live service volledig gratis aan tot 1 week na het laatste bijlesmoment. Deze helpende communicatie kan zowel telefonisch verlopen als via sms, facebook, whatsapp, facetime of skype.

 

Ook in het kader van algemene studiebegeleiding biedt kwadralfa oplossingen aan op afstand. Bij deze oplossingen op maat werken we persoons- en doelgericht zodat uw zoon of dochter op een gedreven manier verplicht is om daadwerkelijk te werken. Hij of zij wordt door ons verplicht om studeerbewijzen, opgeloste oefeningen en dergelijke te versturen langs één van de hierboven aangehaalde kanalen. Zoals u weet dwingen vreemde ogen net iets meer dan vertrouwde. Kwadralfa kan uw oogappel dus zeker aan het werk zetten, iets waarin u misschien om begrijpelijke redenen niet altijd slaagt.

 

Last but not least heeft kwadralfa wiskunde en leren leren gebundeld in een totaalpakket dat aangeboden wordt in de vorm van een jongerenvakantie aan zee. In 2019 organiseerden we voor de 7e keer op rij onze coole wiskunde- en leren lerenstage te Oostduinkerke en dit zowel tijdens de paas- als de zomervakantie.

 

U kunt dus bij ons terecht voor:

  Bijles wiskunde en statistiek, alle leeftijden en niveaus (ook hogeschool en universiteit)

  Professionele studie- en huiswerkbegeleiding op maat

  Leren leren

  Motivatie-, positiviteits- en faalangsttraining

  Voorbereiding middenjury en ingangsexamens

  Jongerenvakanties aan zee (kwadralfa@sea)

 

Leerstudio kwadralfa

Vlaanderenstraat 78

9000  Gent

 

Tel: 0498 16 59 50

 

email: leerstudio@kwadralfa.be

 

ond.nr. 0744 292 282

 

IBAN BE26 3631 1833 8929

Copyright 2013-2020 kwadralfa